maanantai 2. marraskuuta 2009

FULLMOON NIGHT


Eilen illalla sitten kaytiin ruuan jalkeen tsekkaamassa tuo kuuluisa Pattayan walking street. Ja ei voi muuta sanoa, kuin etta aikamoiset karjamarkkinat tai paremminkin lihatiski. Kaikille loytyy jotakin tai haluaamaansa lajia:) Nahtavyys sinansa, mutta ei tarvitse menna toista kertaa. Muutenkin voisi kommentoida tasta paikasta sen verran, etta voi niita raukkoja jotka erehtyvat tulemaan ensimmaisella Thaimaan reissullansa tanne Pattayalle. Saavat kylla Thaimaasta, ja paikallisista ihmisista aivan vaaran kuvan. Jos meilla ei olisi hotelli niin hyva ja sijainti rauhallinen pohjois Pattayalla, niin lahtisimme varmaan huomenna pois....
Tanaan kaveltiin rantojapitkin etelaan ja pohjoiseen, eika sinnekkaan tarvi menna huomenna enaan. Rannat nimittain niin sottaisessa kunnossa, ettei edes uimaan viitsinyt menna. Vaikutti varmaan nuo alkuloman kristallinkirkkaat korallisaarten vedet asiaan jonkun verran. Mutta muutenkin oli kylla huonoin ranta tahanastisista reissuista:( Sitten viela nuo rasittavat kauppiaat tyrkyttivat vahan valia jotakin. Eli alkaa tulko tanne ainakaan lomailemaan pitemmaksi aikaa!
Nyt illalla ollaan katsottu paikallista tapaa viettaa tayden kuun aikaa. Nayttaa olevan suuri asia heille, kun pukeutuvat kansalliasuihin ja laskevat mereen kelluvia kukka-amppeleita kyntteloineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti