keskiviikko 28. lokakuuta 2009

LOMAPAIVA


MOI! Tanaan ollaan otettu ns. loysin rantein eli lohoilty uima-altaalla, rannalla jne... Syoty ja maisteltu eri juomia mm. kookosjuomaa:) Flaviolle tiedoksi se pensan hinta n. 0,6 - 0,7 EUR:) Lenkki jai valista vaikka Ninalle yritinkin houkutella lenkkeilya:)
Tanaan ollaan sen verran keritty tehda hyodyllistakin, etta katsasteltu kaupat ja varattu huomiseksi siirtyminen Koh Sametille. Aamulla minibus hakee meidat hotellilta, ajaa lautalle. Taman jalkeen n. 240km matka Ban Phe satamaan, josta toiselle lautalle ja kohti Sametin saarta. Tama palvelu maksoi lauttalippuineen 12 eur henkilo. Taytyy vain todeta, etta mihinka olisi Suomessa paassyt nain halvalla..
Koh Samet on kansallispuistosaari mihinka oli sitten viela puistomaksu 8 eur. Majoitus katsellaan sitten paikan paalta.

Yritan saada tassa lahiaikoina jonkun kuvankin laitettua tanne blogiin, kunhan sopiva kone loytyy!

3 kommenttia:

  1. No eipä oo menovesi hinnoissaan. Esan kanssa eilen laahustettiin alahuuli polvissa, ..ttu mikä sumukeli#¤%&/. Tänään aamulla roimi räntää töihin mennessä, että tällaista. Nauttikaahan keleistä! Kävin tänään juomassa Kaarlessa ison tuopin VETTÄ (=

    VastaaPoista
  2. Tervehdys reissulaisille!

    Olen seuraillut tätä blogia, kun Annika minulle linkin lähetti. Tulee oikein kateelliseksi, kun ajattelee teitä siellä auringon lämmössä, kaukana jossain.

    Ilmeisesti matka on ollut hieno kokemus jo tähänkin saakka, ja sen kun jatkuu vain ;) Odotan innolla kuvia, joita lupailet laittaa. Maisemat ja luonto ovat varmasti häkellyttävän kauniita Thaimaassa. Hieman erilaista kuin täällä kylmässä Suomessa.

    Tänään oli aamupakkasta ja eilen sateli räntää. Toivottavasti tuotte Thaimaasta auringonvaloa mukananne :)

    Hintataso näyttää mahtavalta! Täällä 12 euroa maksaa jo linja-auto kalajoelta kokkolaan. Eli vajaa sata kilometriä! Kyllä Suomessa on kallista...

    Kirjoittelen tänne välillä, kunhan ehdin.

    VastaaPoista
  3. Tänään satoi eka lumi joka ainakin jäi hetkeksi.Lämpötila +0C. Tampereella tosin oli ollut -8C ja Pudasjärvellä -13C joka oli kylmin paikka Suomessa viime yönä.
    Happy Halloweeniä sinne
    t.Annika

    VastaaPoista