lauantai 31. lokakuuta 2009

HAT SAI KAEW


Turistiripuli jne. taudit talta eraa ohitse:) Onneksi! Tanaan siirryttiin tanne saaren pohjoisosaan roykkyista viidakkotieta avolava taksin lavalla pomppien ja heiluen. Tie tosiaankin huonokuntoinen. Liekko johtuu kansallispuiston saannoista tai paikallisen Destian saamattomuudesta?
Paiva mennyt rantoja kavellessa ja aurinkoa ottaessa. Nyt illalla tutustuttiin pieneen keskustaan ja todettiin, etta nyt on tama paikka nahty. Eli ostimme minibus liput huomiseksi Pattayalle. Taas maksoi hunajaa, kun piti pulittaa 250 Bht plus lauttalippu 50 Bth, eli reilu kuusi euroa.
Kaytiin hieronnassa, sen jalkeen rannalla syomassa ja todettiin etta tanaanhan on Halloween Partyt rannalla:) Eli kiire sinne...
Saasta sen verran taytyy mainita, kun kuultiin etta Kokkolassa taanaan ollut -7 C pakkasta. Taalla ollut tosi aurinkoiset saat ja ainakin +30 C varjossa. Ei ole satanut tyypillisia tropiikkiin kuuluvia iltapaivasateitakaan, kuin muutaman kerran. Ja nekin ovat olleet tosi lyhyita.
Kuvia odottaville tiedoksi, etta ei vielakaan ole tullut vastaan sellaista konetta jolla olisimme saaneet kuvat koneelle. Toivottavasti tuolla ns. sivistyksessa Pattayalla tai viimeistaan Bangkokissa saisimme kuvituksiakin tanne blogiin piristykseksi.
Hyvaa pyhainmiesten paivaa sinne koti Suomeen!

1 kommentti:

  1. Hyvä, että sairaudet on voitettu ja voitte jatkaa lomasta nauttimista täysin rinnoin :)

    Kieltämättä täytyy sanoa, että oli edellistä blogikirjoitusta lukiessa hieman peloissaan. Halloween-fiilis oikeastaan. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja olette kunnossa :)

    VastaaPoista