lauantai 24. lokakuuta 2009

TRAT


Tanne Trattiin saavuttiin eilen illan hamartyessa. Lamminta on +33C ja ilman kosteusprosentti korkea, jotenka hiki on aikamoinen. Trat sijaitsee kaakkois Thaimaassa lahella Kambotsan rajaa. Turisteja ei paljon nay katukuvassa, jotenka siina mielessa mukavaa kun nakee aitoa Thaimaata. Eika noita Intialaisia teilorikauppiata kylla ole ikavakaan!
Hintataso taalla on tosi edullinen turistipaikkoihin verrattuna. Hotelli makso 340 BHT (7EUR), ja tama kaikkien hintatasojen kestomittari olut 50 BHT (1EUR). Hieronta 1h 150 BHT (3EUR), josta nautiskelimme eilen illalla:) Hyvaa teki pitkan lentomatkan jalkeen.
Nyt lahdemme aamiaisen jalkeen pienelle kavelylle ja kymmenelta tulee taxi hakemaan meidat 15km paassa sijaitsevaan Laem Ngopin satamaan, josta speed boat kyyti paratiisisaari Koh Makille. Taxi ja venekyydin jarjesti Saksalainen hotellinomistajamme. Hotelli Residang GH, ei sinansa ole mikaan luksusluokan hotelli, mutta yo tuli nukuttua hyvin protkurituulettimen alla:) Ilmastointia ei ollut, jotenka sopeutuminen lampimaan nopeutuu nainkin:).....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti